Amigo

Met veel ruimte en een laag eigen gewicht is dit dé oplossing voor ruimtegebrek in uw auto.
Perfect geschikt als bagagewagen of om uw (elektrische) fietsen veilig te vervoeren.
De Amigo biedt u de extra laadruimte die u in uw auto tekort komt. Om precies te zijn, 2145 liter laadruimte die zich zeer makkelijk laat aankoppelen en net zo makkelijk weer is af te koppelen.
De Amigo is zeer stabiel en zal u gedurende vele jaren gemak bieden. Het onderstel is verzinkt en optimaal beschermd tegen roest. De opbouw van de Amigo is zeer stabiel en bestaat uit een speciale kunststof.
De Amigo is door zijn lage laadvloer zeer makkelijk te laden en lossen, met of zonder gebruik van de optionele oprijklep.

Interesse in de Amigo trailer ?

Capaciteit en afmetingen

MODEL AMIGO
Binnenlengte205 cm
Binnenhoogte120 cm
Binnenbreedte110 cm
Totale lengte295 cm
Totale breedte150 cm
Totale hoogte140 cm
Leeg gewicht130 kg
Laadvermogen220 kg
Totaal gewicht350 kg
Inhoud
laadruimte
2145 l

Wenst u meer informatie over de Amigo ?

  • Keuze trailer

  • 0,00 €

Prijsaanpassing

Beste klant,

Helaas steekt CORONA overal in de wereld nog steeds de kop op !
Turbulent is de afgelopen periode zeker geweest en er heerst wereldwijd nog veel onzekerheid met betrekking tot de toevoer van materialen.

De beschikbaarheid van trailers uit de UK naar ons land is ook een nieuw fenomeen waar wij helaas geen invloed op hebben en wat vertragend kan werken. De importeur, wij als verdeler alsook ook Brian James Trailers als fabrikant doen alles om dit in goede banen te leiden.

Logistiek heeft BJT afgelopen week de productieplanning aangepast om iedereen in de wereld naar tevredenheid te kunnen blijven bedienen. Deze aanpassingen, samen met de nieuwe invoertaksen, werkt kostenverhogend op vele fronten. Hierdoor zijn we genoodzaakt een prijsverhoging van 5% door te voeren.

Vol vertrouwen zien we de toekomst tegemoet !

Holler Box