Brian James Car Hauler

Car Hauler: licht, laag en bekwaam gecombineerd met een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. De keuze uit lengtes van 4,0 m of 4,9 m zorgt dat dit aan bijna elke behoefte voldoet, vooral met zijn laadvloerbreedte van 2,0 m. Gloednieuwe operationele functies zijn onder meer de mogelijkheid om op elk moment in de toekomst een hydraulisch kantelbed aan elk model toe te voegen, innovatieve oprijplaten en standaard led-verlichting.
De uitgebreide standaard specificaties en het brede optie programma bieden voor iedereen een specifieke transportoplossing.

Het technisch geavanceerde ontwerp en de fabricage van Brian James Trailers houden het gewicht laag en de duurzaamheid hoog. Met een 2.600 kg bruto capaciteit vindt u vast en zeker een Car Hauler-model dat bij u past.

Car Hauler in een oogopslag

50 mm kogelkoppeling
Neuswiel voor zwaar gebruik
Geponste oprijplaten met hoge grip en laag profiel
De gripvolle, onopvallende laadbruggen van 1,7 m zijn voorzien van handige handgrepen voor eenvoudig gebruik. Een innovatieve optionele assistorhelling kan zonder aanpassingen in dezelfde ruimte worden opgeborgen.
LED verlichting
Super helder en extreem duurzaam.
Ideaal om wagens met lage bodemvrijheid te laden
Brian James T Transporter adapter
7 tot 13-pins adapter
7-polige stekkerdoos naar 13-polige stekkeradapter.
Lichtmetalen velgen
Het Car Hauler-assortiment is ook verkrijgbaar met nieuwe lichtmetalen velgen in standaard zilver of diamantgeslepen antraciet.
Handmatige lier
De automatisch geremde handmatige lier is voorzien van staalkabel en wordt door een set rollen geleid.
Hydraulisch kantelbed
Verkleint de laadhoeken en draagt ​​bij aan het bedieningsgemak.
Steunen achteraan
Bied ondersteuning bij het laden van zwaar materieel vanaf de achterkant.
Spanbanden voor het vastzetten van het wiel
Ontworpen om in meerdere richtingen spanning rond het voertuigwiel te bieden. Zachte schakels voorkomen beschadiging van de velgen. Essentieel voor de veiligheid en gemoedsrust dat uw voertuig correct is vastgemaakt. Eenvoudig aan te brengen met meerdere ingebouwde bevestigingspunten.
Bandenrek
Het transport van meerdere reservewielen en banden is eenvoudig te realiseren met een bandenrek. Het ontwerp plaatst de wielen boven de gemiddelde hoogte van de motorkap, zodat er voldoende ruimte op de laadvloer beschikbaar blijft. De veiligheid en beveiliging van de getransporteerde reservewielen wordt geboden door een uniek bandsysteem en een met plastic gecoate kabel met hangslot.
bandenspanningssysteem
Bandenspanningscontrolesysteem van TyrePal
Monitor voor in de auto met externe sensoren. Kenmerken en voordelen zijn onder meer een lager brandstofverbruik, een langere levensduur van de banden van de trailer, verbeterde veiligheid en verminderde uitstoot.
Download brochure
Ontdek al de opties in de brochure.

Interesse in de Brian James Car Hauler ?

Wenst u meer informatie over de Brian James Car Hauler?

Capaciteit en afmetingen

MODEL CAR HAULER
PRODUCT CODE145-1210145-3210
Bruto draagvermogen kg27002700
Laadvermogen kg21692131
Leeggewicht kg531569
Buitenlengte m A4.004.90
Laadvloer breedte m B2.002.00
Totale lengte m C5.586.48
Totale trailerbreedte m D2.442.44
Laadvloerhoogte m E0.430.43
Kogelhoogte in beladen toestand m0.470.47