Brian James Connect Compact

De Brian James Connect Compact biedt een quasi volledige flexibiliteit om uw trailer te herconfigureren naar uw noden: iedere beschikbare optie kan worden toegevoegd of verwijderd op elk moment.
De Brian James Connect Compact multifunctionele aanhanger heeft een verscheidenheid aan goed gebouwde, aanpasbare en gebruiksvriendelijke laadopties om aan uw specifieke eisen te voldoen.
De uitgebreide standaard specificaties en het brede optie programma bieden voor iedereen een specifieke transportoplossing.

 

 

Moduleerbaar om aan de meest uiteenlopende vereisten te voldoen, allemaal verkrijgbaar om te worden gecreëerd vanaf een standaard basistrailer. Om die moduleerbaarheid te kunnen aanbieden, hebben we allerlei nieuwe en unieke oplossingen ontwikkeld. “Herconfiguratie op vraag” noemen we dat. Elke beschikbare optie kan op elk moment worden toegevoegd of verwijderd, zowel bij een gloednieuwe trailer als in de toekomst. Behalve het unieke, configureerbare concept zijn ook de engineering en kwaliteit van de Connect Compact-trailers uitzonderlijk, net als de geboden meerwaarde. Dat alles resulteert in een trailer die volledig geschikt is voor zijn commerciële plichten, met een erg lange levensduur voor het uiterst duurzame chassis en de kritieke onderdelen.

Connect Compact in een oogopslag

BJ connect compact Trailer
BJ connect compact Trailer
BJ connect compact Trailer
BJ connect compact Trailer
BJ connect compact Trailer
BJ connect compact Trailer
Click- en Connect systeem
In elke hoek van het Connect Compact-chassis en op tussenliggende punten zijn sterke "Connect Nodes" geplaatst. Elke node vertegenwoordigt de mogelijkheid om diverse palen op hun plaats te klikken voor opties zoals zijsystemen, voorplaten of voorrekken. Geen gereedschap, geen gedoe.
Vlakke rijhoogte
Modellen met grotere wielen zijn uitgerust met een dissel met verlaagde behuizing zodat de trekhaak op de optimale hoogte kan worden geplaatst voor vlak trekken.
Meerdere ankerpunten
Meerdere bevestigingshaken en sleuven aan beide zijkanten en voorkant om ladingen vast te zetten met touwen en riemen.
Brian James CarGO Connect gripdek
Gestanst stalen dek met hoge grip
Door een permanent verhoogd profiel te vormen in twee sporen, biedt deze functie een permanente grip voor voertuigen met wielen.
Soepel rijgedrag
Connect Compact-trailers zijn ontworpen voor lange afstanden en zware vrachten. De assen en ophangingstechnologie zijn afkomstig van AL-KO, de grootste fabrikant van opleggermaterieel in Europa. Kies tussen 10"- en 12"-velgen/-banden. 10" voor een ongeëvenaard lage laadhoogte en 12" wanneer extra sterke prestaties een prioriteit zijn.
Bovenstructuur
Het supersterke staal dat voor het chassis is gebruikt, wordt aangevuld met twee extra langsliggers net onder de 18 mm dikke centrale antislipvloer in betonplex. Lager gewicht en verbeterde kracht in combinatie met de duurzaamheid van thermisch verzinken.
Aluminium dek
Een overplaat voor om de standaardvloer te beschermen tegen schuren tijdens het gebruik.
Gietstalen koppelingskop
Gietstalen koppelingskop met geïntegreerd veiligheidsslot.
DropSides
De set omvat een verwijderbare, extra sterk voorbord, een volledige set neerklapbare zijschotten met een hoogte van 0,3 m in 2,0 mm dik gegalvaniseerd staal, nauwkeurig ontworpen veiligheidspoten en ontgrendelingssloten met faalbeveiliging. De panelen en steunen zijn volledig verwijderbaar zonder gereedschap, dankzij het Click & Connect-systeem.
Voorrek
Een configureerbaar voorreksysteem biedt mogelijkheden om een voorrek toe te voegen aan een rasterkit of als losse optie. Diverse rekken kunnen nu ook een unieke optie bieden voor diverse doeleinden.
Led-verlichting
Led-lampen zijn erg helder en betrouwbaar. De individuele achterlichten worden vervangen door leds.
Oprijplaten
Kies tussen oprijplaten van 1,80 of 2,35 m om aan uw vereisten inzake oprijhoek te voldoen.
Lange gerasterde oprijplaat
Een 1,8 meter lange gerasterde oprijplaat over de volledige breedte biedt het ultieme laadgemak voor trailers met een vlakke vloer. Kies deze optie met 10"-trailerwielen voor een eenvoudige ideale oprijhoek.
Zijborden
Deze loofrekpanelen zijn speciaal ontworpen met het oog op een laag gewicht en gebruiksvriendelijkheid en zullen het vervoer van volumineuze, lichtere voorwerpen vergemakkelijken. Met een loofrekset worden de zijkanten met 0,72 m verlengd en in combinatie met de neerklapbare zijschotten komt dit uit op een totaal van 1,02 m.
Lange gerasterde oprijplaat met verbrede loofrekken
De combinatie van een lange laadklep, neerklapbare zijschotten en hoge loofrekken is een ideale oplossing voor de uiteenlopende vereisten van heel wat tuinarchitecten.
Losse verlengde zijplaten
Connect Compact biedt heel wat flexibiliteit bij de configuratie, zodat bijvoorbeeld zij-uitbreidingen als afzonderlijke voorziening kunnen worden gemonteerd. Dat is geschikt voor het vervoer van struikgewas en borstelmateriaal bij opruim- of onderhoudswerkzaamheden.
Steunpoten achteraan
Bestel achtersteunen om steun te bieden wanneer u zwaar materiaal op een trailer met vlakke vloer laadt.
bandenspanningssysteem
Bandenspanningscontrolesysteem
Bandenspanningscontrolesysteem van TyrePal. Monitor in de auto met externe sensoren. Kenmerken en voordelen zijn onder meer een lager brandstofverbruik, een langere levensduur van de trailerbanden, meer veiligheid en minder uitstoot door het trekkend voertuig.
Lier
Verlicht de lading met keuze uit twee lieren. Handlier met automatische rem en een verwijderbare handgreep om de kabels vrij te maken met een vrije spoel of een elektrische oplossing met een rating van 2041 kilogram (draagbare 12V-stroombron eveneens verkrijgbaar).

Interesse in de Brian James Connect Compact ?

Wenst u meer informatie over de Brian James Connect Compact ?

Capaciteit en afmetingen

MODEL CONNECT COMPACT
PRODUCT CODE470-1221470-1222470-2221470-2222470-3221470-3222
Bruto draagvermogen kg260027002600270026002700
Laadvermogen kg209321882065215820152108
Leeggewicht kg507512535542585592
Buitenlengte m A2.802.803.303.303.803.80
Laadvloer breedte m B1.801.801.801.801.801.80
Buitenbreedte m C1.901.901.901.901.901.90
Totale lengte m D4.264.264.764.765.305.30
Laadvloerhoogte m0.680.550.680.550.680.55
Hoogte trekhaak kogel in beladen toestand m0.420.400.420.400.420.40