Race Transporter 7 tilt autotransport naar een hoger niveau

De Race Transporter 7 tilt het concept van gesloten autotransport naar een nieuw niveau. Gemaakt van geavanceerde lichtgewicht materialen naar hoge standaardspecificaties en verkrijgbaar met twee of drie assen, waardoor hij geschikt is voor het vervoeren van zwaardere voertuigen.

De RT7 is uitgerust met geavanceerde technologie, waaronder een baanbrekende elektrische aandrijving met draadloze afstandsbediening voor het bedienen van de achterklep en kantelvloer. Handmatige bediening is daardoor niet meer nodig. De hele trailer is standaard voorzien van heldere, moderne LED-verlichting, inclusief achter-, voor- en zijverlichting, aan de zijkant gemonteerde achteruitrijlichten, verlichting aan de achterkant die automatisch aangaat wanneer de achterklep wordt geopend, en doorlopende stripverlichting aan de binnenzijde. Voor extra bedieningsgemak zijn er naast de afstandsbediening ook knoppen voor handmatige bediening in het voorluik geplaatst.

De uitgebreide standaard specificaties en het brede optie programma bieden voor iedereen een specifieke transportoplossing.

Aangedreven laadklep
Aangedreven laadklep
Werkt via een unieke aandrijving met afstandsbediening, maar kan ook bediend worden vanuit de Electronic Control Hub.
Elektrische kantelbediening
Elektrische kantelbediening
De elektrische kantelbediening creëert moeiteloos een lage oprijhoek. Geïntegreerde stroomvoorziening.
Electric Control Hub
Electric Control Hub
Knoppen voor elektrische bediening van de kantelvloer en achterklep als alternatief voor de afstandsbediening. Bevat ook een indicator die duidelijk en eenvoudig het laadniveau van de accu aangeeft.
Elektrische lier
Elektrische lier
Elektrische lier met synthetisch touw en draadloze afstandsbediening. Synthetisch touw is lichter en minder schadelijk voor handen en carrosserie dan traditioneel staaldraad.
LED-interieurverlichting
LED-interieurverlichting
LED-verlichtingsstrips zorgen voor een heldere, lichte werkomgeving.
Hoogwaardige, naar achteren gerichte led-schijnwerpers
Hoogwaardige, naar achteren gerichte led-schijnwerpers
De hoogwaardige, naar achteren gerichte led-schijnwerpers van hoog niveau bieden extra zicht bij het laden en werken in omstandigheden met weinig licht.
Extra achteruitrijlichten
Extra achteruitrijlichten
Uiterst heldere, zijdelings gemonteerde led-achteruitrijlichten bieden extra zichtbaarheid voor delicate manoeuvres in het donker
Opbergruimte in de vloer
Opbergruimte in de vloer
De opberglades in de middenvloer met gasveerdeksels zijn een ideale plaats voor zware/grote items.
Zijdeuren
Zijdeuren
Grote dubbele zijdeuren bieden een praktische toegang tot de trailers. De afzonderlijk te openen voetgangersdeuren werken goed in krappe ruimtes.
Aanrijdblokkering met laag profiel
Aanrijdblokkering met laag profiel
Ideaal voor voertuigen met lage splitters. Volledig verstelbaar wielblokken van 55 mm met snelopening laat zich in enkele seconden rechtstreeks op het chassis van de aanhangwagen verankeren.
Dakraam
Dakraam
Het dakraam laat natuurlijk daglicht binnen om een betere werkomgeving te creëren.
Meerdere ankerpunten
Meerdere ankerpunten
Meervoudige verankeringspunten en een sterk dek zorgen voor bevestigingspunten voor de riemen en een hoge mate van grip.
Lichtmetalen velgen
Lichtmetalen velgen
Standaard geleverd met antracietkleurige legeringen. Ook verkrijgbaar met zilverkleurige legeringen of stalen velgen zonder extra kosten.
Wielbindriemen sleeve
Wielbindriemen "sleeve"
Goedgekeurd door zowel autofabrikanten als raceteams. Deze riemen houden het voertuig veilig en stevig op zijn plaats zonder de sporing te belasten
Reservewiel
Reservewiel
Reservewiel (staal of legering) voorzien van hoes en handig gemonteerd aan de voorkant van de trailer.
Chassisrollers achteraan
Chassisrollers achteraan
Rollers aan de achterkant van het chassis voorkomen beschadiging van het wegdek en opritten.
Elektrische lier
Elektrische lier
12V, met capaciteit van 4309 kg, rolgeleider, synthetisch touw en kniphaak. Geïntegreerde accu. Veelvuldig verschuifbare bevestiging maak maakt positionering van zijkant tot zijkant mogelijk om aan alle sleepooglocaties tegemoet te komen.
Opbergsysteem
Opbergsysteem
Het opbergsysteem vergroot de opslagcapaciteit met 4x jerrycans van 20 liter en bevat 6 verwijderbare opslagbakken, ideaal voor het ordenen van kleinere onderdelen. De upgrade wordt aangevuld met een aluminium schutbord met drie handgrepen.
Bandenrek
Bandenrek
Het vervoer van meerdere reservewielen en banden wordt kinderspel met het hoog geplaatste bandenrek. Het ontwerp plaatst de wielen boven de gemiddelde motorkaphoogte, waardoor de nuttige ruimte op de vloer van de trailer beschikbaar blijft. De veiligheid en beveiliging van de getransporteerde reservewielen worden verzekerd door een uniek bandsysteem.
Werkbank
Werkbank
Vorm uw bandenrek om tot een bruikbare werkbank. Inclusief paneelhouder voor gemakkelijke opslag bij gebruik als bandenrek.
Hoog dak
Hoog dak
Biedt 220 mm extra interne hoogte.
Hulpoprijplaten
Hulpoprijplaten
Hulpoprijplaten bieden een uiterst lage oprijhoek. Opgeborgen net binnen de achterdeur van de trailer voor onderweg.
Race Ramps
Race Ramps
Dit populaire merk oprijplaten kan nu worden besteld met opbergbevestiging in de achterklep
Luifel
Luifel
Voor extra bescherming tegen het weer kan dit beproefde design aan een of beide kanten worden geplaatst.
360°-beeld
360°-beeld
Vier camera's creëren een 360°-zicht voor een zicht rondom en veilige manoeuvres. Met een draadloos aangesloten monitor in het trekkend voertuig kan het scherm van uitzicht veranderen op basis van de stand van de richtingaanwijzers.
Twin lens achteruitrij camera
Twin lens achteruitrij camera
Deze compacte camera maakt gebruik van een dubbele lens en heeft daarom ook een dubbele functie. Een functie die automatisch wordt ingeschakeld wanneer u het trekkend voertuig in de achteruit zet en een functie die tijdens het rijden een constant wijd beeld geeft van de achterzijde van de trailer.
Achteruitrijcamera
Achteruitrijcamera
Bij het achteruitrijden in krappe ruimtes biedt een achteruitkijkcamera hulp en gemoedsrust.
Zonnepaneel
Zonnepaneel
Een zonnepaneel op het dak laadt de geïntegreerde accu druppelsgewijs op.
Netvoedingseenheid en USB-laadpunten
Netvoedingseenheid en USB-laadpunten
Met drie stopcontacten en twee USB-laadpoorten biedt de distributiebox de mogelijkheid om meerdere toestellen aan te sluiten wanneer de trailer is verbonden met het stroomnet.
Extra reservewiel
Extra reservewiel
Extra reservewiel (staal of legering) voorzien van hoes en handig gemonteerd aan de voorkant van de trailer.

Interesse in de Brian James Race Transporter 7 ?

Wenst u meer informatie over de Brian James Race Transporter 7 ?

Technische specificaties