Brian James Trailers:
Auto- en multitransporters voor het grote werk.

Race Transporter 7 tilt autotransport naar een hoger niveau

Multi-Trailer is specialist in:

Stukken of slijtage aan uw aanhangwagen? Met onze professionele onderhoud- en herstelservice garanderen we u dat u terug zorgeloos de baan op kunt!

Ontdek onze trailers

Onze troeven

Professioneel advies

Onze medewerkers beschikken over een ruime kennis en ervaring en helpen u mee bepalen welke trailer perfect geschikt is voor uw type van transport.

011 31 66 31

Gewaarborgde kwaliteit

Wij werken enkel met de beste merken en de meest kwalitatieve materialen. Zo leveren we onder andere 5 jaar chassis-garantie op onze Brian James Trailers.

Onze Brian James trailers

Custom built

Een specifieke wens of nood aan een trailer voor uw transport? Wij denken met u mee en (ver)bouwen uw trailer volledig naar uw transportnoden.

Ontdek de mogelijkheden

Op zoek naar een professionele aanhangwagen?

Bekijk onze modellen of contacteer ons voor uw trailer op maat

Modellen in de kijker

Waarom kiezen voor een Brian James-trailer?

 • Hoogwaardige constructie:
  Brian James trailers staan bekend om hun hoogwaardige constructie en gebruik van duurzame materialen, waardoor ze een betrouwbare en langdurige investering zijn.
 • Veelzijdigheid:
  Brian James biedt een reeks aanhangwagen modellen om aan verschillende behoeften te voldoen, waaronder open en gesloten autotransporters, kippers en multitransporteurs. Dit maakt ze geschikt voor uiteenlopende toepassingen.
 • Veiligheid:
  Brian James-trailers zijn ontworpen met het oog op veiligheid en beschikken over een reeks veiligheidsvoorzieningen zoals antislipvloeren, stevige bevestigingspunten en LED-verlichting.
 • Inruilwaarde:
  Vanwege hun reputatie op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid, behouden Brian James-aanhangwagens hun waarde meestal goed, waardoor ze een goede investering zijn voor degenen die hun aanhangwagen in de toekomst willen verkopen.
 • Merkreputatie:
  Brian James is een gerespecteerd merk in de trailerindustrie, bekend om hun innovatie, aandacht voor detail en toewijding aan klanttevredenheid. Het kopen van een Brian James aanhanger kan gezien worden als een teken van kwaliteit en betrouwbaarheid.
Ontdek onze trailers