Brian James Connect

De Brian James Connect is het meest flexibele model voor goederen- en voertuigtransport, voorzien van een geheel nieuw uiterlijk.
Om een quasi volledige flexibiliteit te bieden maakt een heel scala aan nieuwe en unieke oplossingen het mogelijk uw trailer te herconfigureren naar uw noden: iedere beschikbare optie kan worden toegevoegd of verwijderd op elk moment.
De trailer is verkrijgbaar in 8 lengtes van 2,7 m tot 6,0 m en vijf breedtes. Verschillende as- en wielmaat combinaties zijn beschikbaar voor vrijwel elke gewenste oplossing.
De uitgebreide standaard specificaties en het brede optie programma bieden voor iedereen een specifieke transportoplossing.

Connect onderscheidt zich door zijn configuratieconcept. Met behulp van het Click & Connect-systeem kan elke beschikbare optie indien en wanneer nodig worden toegevoegd of verwijderd. De Connect-trailer toont zich even competent bij het vervoer van supersportwagens als tractoren, maaiers, zware uitrusting en materialen bij het opruim- of onderhoudsactiviteiten. Dit is de nieuwe definitie van een multifunctionele trailer.

Connect in een oogopslag

connect zijopties
Diverse zijopties
connect click clamp
Met het "Click & Clamp"-systeem is Connect een van de stilste trailers om te slepen
Connect laadopties
Keuze uit diverse laadopties
connect lengtes
Verkrijgbaar in acht lengtes en vijf breedtes
connect kleuren
Keuze uit vijf koetswerkkleuren
connect opties
Tal van functies en opties om precies aan uw behoeften te voldoen
connect zijopties

Zijopties

De nuttigste en populairste optie voor een multifunctionele trailer is een set neerklapbare zijschotten. De optielijst voor Connect-zijwanden gaat verder dan ooit, met sterke, maar lichte stalen zijwanden met een robuust vergrendelingsmechanisme dat is ontworpen om de zijwanden volledig stil te houden. Bovendien kunnen deze worden aangevuld met loofreksets met hoge panelen.

connect click and clamp
Click & Clamp
Het nieuwe "Click & Clamp"-systeem, met zelfregelende vergrendelingssteunen en vast te klemmen zijborden voor een maximale stijfheid en rammelvrij slepen.
Connect Full led-verlichting
"Full led"-verlichting
Uiterst helder, duurzaam en betrouwbaar. De nieuwe dynamische richtingaanwijzers zijn zelfs bij slecht weer goed zichtbaar.
Connect Verstevigde koppeling en automatisch intrekkend neuswiel
Verstevigde koppeling en automatisch intrekkend neuswiel
De verstevigde koppelingskop en het geïntegreerde, automatisch intrekkende geribde neuswiel beschikken over het "Turn Lok"-systeem dat de hendel op zijn plaats houdt tijdens het transport.
Connect ankerpunten
Meerdere ankerpunten
Meerdere bevestigingspunten aan de zijkanten om ladingen vast te zetten.
Connect Gestanst stalen dek
Gestanst stalen dek
Vormen twee sporen voor voertuigen met wielen.
Vlak Slepen
Vlak slepen
Modellen met grotere wielen zijn uitgerust met een dissel met verlaagde behuizing zodat de trekhaak op de optimale hoogte kan worden geplaatst voor vlak trekken.
Connect Soepel rijgedrag
Soepel rijgedrag
Onze onderstelsystemen zijn ontworpen met het oog op lange afstanden en zware belastingen. Ze zijn zelfdempend om stabiel en moeiteloos te trekken, hebben onderhoudsarme, levenslang verzegelde lagers en auto-reverse-remmen voor meer veiligheid.
Reservewiel
Reservewiel
Reservewiel, handig gemonteerd aan de voorkant van de aanhangwagen.
Kleuren
Kleuren
Keuze uit vijf erg duurzame koetswerkkleuren: Rood, Grijs, Blauw, Zwart en Geel.
Connect Voorbord
Voorbord
Beschermt het getransporteerde voertuig tegen steenslag en biedt een veilige stop voor andere ladingen. Eenvoudig te verwijderen om langere voorwerpen te vervoeren.
Connect Neerklapbare zijschotten
Neerklapbare zijschotten
Sterke stalen zijborden van 308 millimeter, verkrijgbaar in diverse kleuren. Compleet met verwijderbaar voorbord.
Connect Zijborden
Zijborden (660 mm)
Volledig nieuw "Click & Clamp"-systeem met zelfregelende vergrendelingssteunen en dubbele schokdempers verzekert een ratelvrije sleepervaring zonder dat er dwarsstangen nodig zijn. Zijdelingse hoogte verhoogd van 660 tot 970 millimeter.
Elektrisch kantelplatform
Elektrisch kantelplatform
Het krachtige, elektrisch bediende kantelplatform creëert snel en moeiteloos een lage laadhoek, ideaal voor machines of voertuigen met een lage bodemvrijheid. De batterij is compatibel met druppelladen (naargelang de instelling van het sleepvoertuig) en kan de optionele elektrische lier (indien voorzien) aandrijven. Beschikbaar op langere modellen.
Manueel hydraulisch kantelplatform
Manueel hydraulisch kantelplatform
Het manueel bediende kantelplatform creëert een lage laadhoek, ideaal voor machines en voertuigen met een lage bodemvrijheid. Verkrijgbaar op langere modellen.
Connect Oprijplaten
Oprijplaten
Kies tussen de optionele oprijplaten van 1,8 m voor algemene laaddoeleinden of oprijplaten van 2,3 m voor lagere oprijhoeken.
Overrijplaten
Overrijplaten
Dankzij de overrijplaten kunnen ladingen rechtstreeks worden doorgeladen van de aanhangwagen op het sleepvoertuig zonder de aanhangwagen af te koppelen. Dit efficiënte systeem kan op elk moment achteraf worden gemonteerd. Te gebruiken in combinatie met het zwenkbare neuswiel.
Oprijplaat met hoge grip
Oprijplaat met hoge grip
Uiterst sterke, eenvoudige oprijplaat voor trailers met kantelbaar platform. Veerbekrachtiging voor een lage tilinspanning.
Connect Torsiestang
Torsiestang
De gesloten torsiestang elimineert de behoefte aan externe veren, waardoor de hoeksteunen kunnen worden verwijderd om bredere vrachten te kunnen inladen. De torsiestang maakt het ook gemakkelijk om de oprijplaat op te tillen.
Oprijplaat met hoge grip over de hele breedte, met hoge zijpanelen
Oprijplaat met hoge grip over de hele breedte, met hoge zijpanelen
Combineert een uiterst sterke, eenvoudige oprijplaat voor trailers met kantelbaar platform en verhoogde loofrekken. Veerbekrachtiging voor een lage tilinspanning.
Connect Lange gerasterde oprijplaat met verhoogde loofrekken
Lange gerasterde oprijplaat met verhoogde loofrekken
De combinatie van een lange laadklep, neerklapbare zijschotten op enkele hoogte en hoge loofrekken is een ideale oplossing voor de uiteenlopende vereisten van heel wat tuinarchitecten.
Steunpoten
Steunpoten
Neerklapbare steunpoten achteraan bieden extra ondersteuning voor zware lasten.
Connect Elektrische lier (Samurai Warrior, 8000 lb)
Elektrische lier (Samurai Warrior, 8000 lb)
Deze extra sterke (8000 lb) elektrische 12-voltlier maakt zelfs het laden van stilstaande voertuigen gemakkelijk. Wordt geleverd met afstandsbediening, rolgeleider en veel staalkabel.
Elektrische lier (Warn Evo 8, 8000 lb)
Elektrische lier (Warn Evo 8, 8000 lb)
Deze extra sterke (8000 lb) elektrische 12-voltlier maakt zelfs het laden van stilstaande voertuigen gemakkelijk. Wordt geleverd met afstandsbediening, rolgeleider en veel staalkabel.
Connect Elektrische lier (Ninja, 4500 lb)
Elektrische lier (Ninja, 4500 lb)
Elektrische lier voor gebruik met oprijplaten en kleinere aanhangwagens.
Connect Handlier
Handlier
Manuele lier met automatische rem en verwijderbare handgreep om de lier los te zetten met een vrije spoel. Het centraal geplaatste en scharnierende poelieblok laat elke laadoperatie vlot verlopen.
Connect Aluminium dekplaat
Aluminium dekplaat
Vult het standaard stalen dek aan en beschermt het gelaagde dek van 18 mm.
connect Opbergruimte in het dek
Opbergruimte in het dek
Deze vergrendelbare opbergbox biedt perfect plaats aan spanriemen en gereedschap wanneer ze niet in gebruik zijn.
Connect Aanrijdblokkering
Aanrijdblokkering
Snel te verplaatsen naargelang de lading of het voertuig. Over de hele lengte van elke trailer zijn bevestigingspunten voorzien.
Connect Ladderrek
Ladderrek
Een handig rek om ladders en materialen te vervoeren die langer zijn dan de laadvloer van de trailer.
Connect Riemen
Riemen
Verstevigde spanriemen van 4.000 daN.
Lichtmetalen velgen
Lichtmetalen velgen met BJT-middendoppen en veiligheidsbouten voor de wielen, verkrijgbaar in de versies zilver en gefacetteerd antraciet.

Interesse in de Brian James Connect ?

Wenst u meer informatie over de Brian James Connect ?

Capaciteit en afmetingen

Brian James Connect Brian James Connect Brian James Connect

CarGo Connect mogelijkheden

Gezien de vele mogelijkheden van de Connect is het aangeraden om steeds contact met ons op te nemen voor advies betreffende de benodigde configuratie voor uw trailer.