Brian James T Transporter

De ervaring van professionele transporteurs is terug te vinden in het ontwerp van de Transporter. Levensduur en betrouwbaarheid staan hierbij voorop. De T-Transporter is geheel naar wens te configureren. Het gebruik van hoogwaardig licht gewicht staal maakt de trailer uitermate degelijk. Een oogstrelend ontwerp, in combinatie met de professionele transportvloer voor algehele flexibiliteit in autotransport.
De uitgebreide standaard specificaties en het brede optie programma bieden voor iedereen een specifieke transportoplossing.

Brian James T-Transporter autotrailer

Evolutie brengt een proces van veranderingen teweeg. Terug kijkend op de vorige modellen is de nieuwe T-serie een werkelijke revolutie in autotransporters.
De nieuwe T-serie is uitermate geschikt voor professionele gebruikers. Cruciaal voor gebruikers is het gebruik kunnen maken van moderne en laatste beschikbare technologie. Zowel professionele als individuele gebruikers kunnen nu hierover beschikken. En de ervaring van deze gezamenlijke gebruikers is terug te vinden in het nieuwe ontwerp. Elke handeling is eenvoudig en efficiënt.
Iedere T-Transporter kan samengesteld worden naar wens. Voor het transport van lage voertuigen kan gekozen worden voor hydraulisch kantelbaar in combinatie met rijplaten om een ideale oprijhoek te creëren. Tot wel 5 graden!! Of het nu om sportwagens, SUV of bestelwagens gaat, de T-Transporter is er klaar voor.

T Transporter in een oogopslag

Brian James T-Transporter autotrailer
Brian James T-Transporter autotrailer
Brian James T-Transporter autotrailer
Brian James T-Transporter autotrailer
Brian James T-Transporter autotrailer
Brian James T-Transporter autotrailer
T-Transporter Koppeling
Koppeling
Extra sterke koppelingskop van 50 mm met antidiefstalkogel en veiligheidsslot.
T-Transporter Led verlichting
Full led-verlichting
Uiterst helder, duurzaam en betrouwbaar. De nieuwe dynamische richtingaanwijzers zijn zelfs bij slecht weer goed zichtbaar.
T-Transporter Neuswiel
Neuswiel
Automatisch intrekbaar extra sterk neuswiel.
Opberglocker
Deze vergrendelbare opbergbox biedt perfect plaats aan spanriemen en gereedschap wanneer ze niet in gebruik zijn.
T-Transporter Rails
Verwijderbare rails
De meerdelige zijrails bieden tal van bevestigingspunten, waardoor men bredere ladingen kan vervoeren.
T-Transporter Reservewiel
Reservewiel
Reservewiel, handig gemonteerd aan de voorkant van de aanhangwagen.
T-Transporter Oprijplaten
Oprijplaten
Oprijplaten van 1,85 meter in geponst staal met hoge grip voor veilig en gemakkelijk laden.
Brian James T Transporter smooth-ride
Vloeiend rijgedrag
Vloeiend rijgedrag Met uitgebreide test- en ontwikkelingsfaciliteiten in Duitsland en een geschiedenis van meer dan tachtig jaar kan AL-KO schermen met een ongeëvenaarde combinatie van competentie en ervaring. Klanten krijgen de keuze tussen velgen/banden van 10" en 12". 10" leent zich perfect voor lage laadtoepassingen terwijl 12" is afgestemd op extreme prestaties.
T-Transporter Ankerpunten
Meerdere ankerpunten
Beveilig uw lading, ongeacht de grootte.
T-Transporter Oppervlak
Oppervlak met hoge grip
Biedt grip en zijn uiterst slijtvast, zelfs bij de zwaarste klussen.
T-Transporter Rijgedrag
Soepel rijgedrag
Onze onderstelsystemen zijn ontworpen met het oog op lange afstanden en zware belastingen. Ze zijn zelfdempend om stabiel en moeiteloos te trekken, hebben onderhoudsarme, levenslang verzegelde lagers en auto-reverse-remmen voor meer veiligheid.
T-Transporter Lichtmetalen velgen
Lichtmetalen velgen
Lichtmetalen velgen met BJT-middendoppen en veiligheidsbouten voor de wielen, verkrijgbaar in de versies zilver en gefacetteerd antraciet.
Kleuren
De T Transporter kan worden uitgevoerd in vijf uiterst duurzame koetswerkkleuren: Poppy Rood, Antraciet Grijs, Sargasso Blauw, Jet Zwart en Saffraan Geel.
T-Transporter Overrijplaten
Overrijplaten
Dankzij de overrijplaten kunnen ladingen rechtstreeks worden doorgeladen van de aanhangwagen op het sleepvoertuig zonder de aanhangwagen af te koppelen. Dit efficiënte systeem kan op elk moment achteraf worden gemonteerd. Te gebruiken in combinatie met het zwenkbare neuswiel.
T-Transporter Neuswiel
Zwenkbaar neuswiel
Voor gebruik in combinatie met overrijplaten. Het zwenkbare neuswiel biedt speling bij gebruik van overrijplaten om rechtstreeks door te laden van de aanhangwagen op het sleepvoertuig.
T-Transporter Voorbord
Voorbord
Beschermt het getransporteerde voertuig tegen steenslag en biedt een veilige stop voor andere ladingen. Eenvoudig te verwijderen om langere voorwerpen te vervoeren.
T-Transporter Oprijplaten volle breedte
Oprijplaten over de volledige breedte
Ideaal voor het bergen van voertuigen. Wanneer ze niet in gebruik zijn, kunnen ze vlak worden opgeborgen om de luchtweerstand te verminderen. Niet geschikt voor voertuigen met een zeer lage bodemvrijheid.
Oprijplaten van 2,35 meter
Oprijplaten van 2,35 meter
Upgrade naar oprijplaten van 2,35 meter voor situaties die een lagere oprijhoek vereisen. Ideaal voor auto's met een lage bodemvrijheid. De oprijplaten zijn zowel te gebruiken met standaard vlakke aanhangwagens als met optionele kantelplatformen.
T-Transporter Hulpoprijplaten
Hulpoprijplaten
Te gebruiken in combinatie met de standaard oprijplaten van 1,85 meter of de upgrade-optie van 2,35 meter. De hulpoprijplaten creëren een ultralage hoek voor het laden van racewagens met topspecificaties en een minimale bodemvrijheid.
T-Transporter Slick Pads
Slick pads
Auto's met slickbanden met een zacht rubbermengsel kunnen extra worden beschermd met slick pads. Deze verhogen het contactvlak van de banden, weg van het dek met hoge grip.
T-Transporter Steunpoten
Steunpoten
Ze bieden extra steun bij het laden van zwaar materieel vanaf de achterkant. Niet vereist voor het optionele kantelplatform.
Spanriemen
Spanriemen
Goedgekeurd door zowel autofabrikanten als raceteams. Deze riemen houden het voertuig veilig en stevig op zijn plaats zonder de ophangingsgeometrie te belasten.
T-Transporter Elektro kantelplatform
Elektro kantelplatform
Het krachtige, elektrisch bediende kantelplatform creëert snel en moeiteloos een lage laadhoek, ideaal voor voertuigen met een lage bodemvrijheid.
Manueel hydraulisch kantelplatform
Manueel hydraulisch kantelplatform
Het manueel bediende kantelplatform creëert een lage laadhoek, ideaal voor voertuigen met een lage bodemvrijheid.
T-Transporter Bandenrek
Bandenrek
Het vervoer van meerdere reservewielen en banden wordt kinderspel met het hoog geplaatste bandenrek. Aangezien de wielen boven de motorkaphoogte worden geplaatst, gaat er geen ruimte verloren op het laadplatform. De veiligheid en beveiliging van de wielen en banden worden verzekerd door een uniek riemsysteem en een met duurzaam plastic omhulde kabel met hangslot.
T-Transporter Aanrijdblokkering
Aanrijdblokkering
Volledig verstelbaar wielblok met quick release laat zich in enkele seconden rechtstreeks op het chassis verankeren.
Aanrijdblokkering met laag profiel
Aanrijdblokkering met laag profiel
Ideaal voor voertuigen met lage splitters. Volledig verstelbaar wielblokken van 55 mm met snelopening laat zich in enkele seconden rechtstreeks op het chassis van de aanhangwagen verankeren.
T-Transporter Elektrische lier (Samurai Warrior 3636kg)
Elektrische lier (Samurai Warrior 3636kg)
Deze extra sterke (8000 lb) elektrische 12-voltlier maakt zelfs het laden van stilstaande voertuigen gemakkelijk. Wordt geleverd met afstandsbediening, rolgeleider en veel staalkabel.
Elektrische lier (Warn Evo 8 3636kg)
Elektrische lier (Warn Evo 8 3636kg)
Deze extra sterke (8000 lb) elektrische 12-voltlier maakt zelfs het laden van stilstaande voertuigen gemakkelijk. Wordt geleverd met afstandsbediening, rolgeleider en veel staalkabel.
T-Transporter Handlier
Handlier
Manuele lier met automatische rem en verwijderbare handgreep om de lier los te zetten met een vrije spoel. Het centraal geplaatste en scharnierende poelieblok laat elke laadoperatie vlot verlopen.
bandenspanningssysteem
Bandenspanningscontrolesysteem
Bandenspanningscontrolesysteem van TyrePal. Monitor in de auto met externe sensoren. Kenmerken en voordelen zijn onder meer een lager brandstofverbruik, een langere levensduur van de trailerbanden, meer veiligheid en minder uitstoot door het trekkend voertuig.

Interesse in de Brian James T Transporter ?

Wenst u meer informatie over de Brian James T Transporter ?

Capaciteit en afmetingen

Brian James T Transporter afmetingen

specificaties BJ T-transporter