Custom built trailers

Op zoek naar een trailer op maat? Wij denken met u mee en bouwen uw trailer op maat naar uw vereisten!
Contacteer ons. Samen met u kunnen we de realisatie van uw trailer op maat verwezenlijken.

Multi-Trailer: leverancier voor de Toerbeiaard-aanhangwagen

De toerbeiaard is een unieke mobiele beiaard, die voor alle mogelijke projecten ingezet kan worden. Hij is zo ontwikkeld dat hij zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.
Het instrument bestaat uit 4 modules met in totaal 44 klokken, goed voor bijna 1300 kg klokkenbrons.
De beiaard staat op een aanhangwagen die meteen ook dienst doet als podium. Voor buitenoptredens staat de toerbeiaard binnen vijf minuten klaar.

Bekijk de Toerbeiaard in actie

Wenst u meer info over de mogelijkheden van uw custom built trailer?

Prijsaanpassing

Beste klant,

Helaas steekt CORONA overal in de wereld nog steeds de kop op !
Turbulent is de afgelopen periode zeker geweest en er heerst wereldwijd nog veel onzekerheid met betrekking tot de toevoer van materialen.

De beschikbaarheid van trailers uit de UK naar ons land is ook een nieuw fenomeen waar wij helaas geen invloed op hebben en wat vertragend kan werken. De importeur, wij als verdeler alsook ook Brian James Trailers als fabrikant doen alles om dit in goede banen te leiden.

Logistiek heeft BJT afgelopen week de productieplanning aangepast om iedereen in de wereld naar tevredenheid te kunnen blijven bedienen. Deze aanpassingen, samen met de nieuwe invoertaksen, werkt kostenverhogend op vele fronten. Hierdoor zijn we genoodzaakt een prijsverhoging van 5% door te voeren.

Vol vertrouwen zien we de toekomst tegemoet !

Holler Box