Brian James Race Sport

Dé beste standaard autotransporter die momenteel in Europa verkrijgbaar is! Het Race Sport-chassis leunt sterk aan de A Transporter, waarbij veel belangrijke kenmerken volledig worden overgenomen.
De uitgebreide standaard specificaties en het brede optie programma bieden voor iedereen een specifieke transportoplossing.

Brian James Race Sport
U beschikt over een echt voordeel door te beginnen met de toonaangevende standaard autotransporter op de huidige Europese markt. Het Race Sport-chassis is nauw verwant met dat van de A Transporter en veel belangrijke eigenschappen werden in hun geheel overgenomen. Wat niet veranderde, is het lichte, uiterst sterke stalen chassis met een laadbreedte van 2,0 of 2,1 meter breed en spatborden met beperkte bodemvrijheid. Ook biedt het volledig gestanste dek een superieure optie in de vorm van verstelbare aanrijdblokkering en wielomtrekriemen. Om de aantrekkelijke en praktische Race Sport-esthetiek te verkrijgen, heeft Brian James Trailers een volledig functioneel paneel in GRP-composiet met CNC-bewerking en hoogwaardige GRP-bodyworkonderdelen vervaardigd. Eveneens aanwezig zijn voorzieningen die nergens anders te vinden zijn op dit prijsniveau, zoals het transparante dak in GRP over de volledige lengte.

Race Sport in een oogopslag

Brian James Race Sport
Brian James Race Sport
Brian James Race Sport
Brian James Race Sport
Brian James Race Sport
Brian James Race Sport
Brian James Race Sport toegangsluiken
Toegangsluiken vooraan
De toegangsluiken vooraan zijn handig om naar binnen te reiken tijdens het vastzetten van het voertuig.
Brian James Race Sport zijdeuren
Grote zijdelingse "vleugeldeuren"
Grote zijdelingse "vleugeldeuren" bieden een handige, brede toegang tot de trailers, en dat langs beide zijden.
Brian James Race Sport oprijrampen
Ingebouwde hulpoprijplaten
Uitvouwbare aluminium oprijplaten aan de basis van elke deur, bieden een lage oprijhoek. Krachtige magneten houden de oprijplaten in hun rijpositie.
Brian James Race Sport led
Led-markeringslichten
Superheldere en betrouwbare led-lampen zijn gemonteerd op de voorste (wit), zijdelingse (oranje) en achterste (rood/wit) contourposities, alsook op de kentekenplaatverlichting.
Brian James Race Sport lampen
Individuele lampopstelling
De stijlvolle, goed beschermde lampen kunnen afzonderlijk worden vervangen in het onwaarschijnlijke geval van schade. Ze gebruiken hoogwaardige autolamphouders voor een maximale duurzaamheid en een handige draaiontgrendeling voor een vlotte toegang tot de lampen.
Brian James Race Sport ankerpunten
Meerdere ankerpunten
De op het chassis geplaatste riembevestigingspunten bevinden zich aan beide zijden van de Race Sport-trailer. Het verhoogde, gestanste profiel van elke sleuf biedt een hoge mate van grip en stevigheid.
Brian James Race Sport steunvoeten
Steunpoten achteraan
Achtersteunen bieden steun bij het laden vanaf de achterkant.
Brian James Race Sport achterdeuren
Achterdeuren
De achterdeuren van de Race Sport zijn ontworpen als een gecombineerd systeem van deuren en oprijplaat. Elke deur kan afzonderlijk worden neergelaten, met gasveerondersteuning die een minimale inspanning vereist.
Brian James Race Sport structuur
Bovenstructuur
De combinatie van een lager gewicht, meer kracht en de duurzaamheid van een thermisch verzinkt chassis is het resultaat van het uitgebreide gebruik van speciaal ontwikkeld hoge gradatie staal.
Lage oprijrampen
Lage oprijplaten 1,5m
Brian James Race Sport velgen
Lichtmetalen velgen
De Race Sport is eveneens verkrijgbaar met een nieuwe stijl van lichtmetalen velgen in Zilver of Antraciet met diamond cut-afwerking.
Zijdelingse opbergrekken in aluminium
Zijdelingse opbergrekken in aluminium aan de linker- en rechterkant, elk met drie rekken om kleinere voorwerpen op te bergen. 600 mm breed x 76 mm diep.
Brian James Race Transporter 5 - dekplaten
Deck slick pads
Auto's met slicks of banden in een zacht rubbermengsel kunnen voordeel halen uit de deck slick pads die onder elke band worden geplaatst. Daardoor komt het contactoppervlak met de band boven het gestanste dek te liggen.
Brian James Race Sport lier
Elektrische lier op 12V, met afstandsbediening
Elektrische lier, gemonteerd zoals getoond, aangedreven door een volledig geplaatste 12V-accu. De trailer is volledig op afstand bestuurbaar via een lange kabel. De lier omvat een vrije lijnspoel en rolgeleiders. Acculader met netaansluiting meegeleverd.
Brian James Race Sport opbergruimte
Opbergsysteem vooraan
Opbergruimte vooraan met plaats voor twee jerrycans van 20 liter en drie opbergrekken.
Brian James Race Sport ledverlichting
Full led-verlichting
Led-lampen zijn erg helder en betrouwbaar. 8x individuele achterlichten worden vervangen door led-blokken. Alle andere originele lampen zijn standaard voorzien van led-technologie
Brian James Race Sport wielkeg
Wielblok over de volle breedte
Wielblok, 50 mm hoog, geschikt voor auto's met lage splitters. Met bouten vastgezet op een vaste positie.
Brian James Race Sport ledverlichting interieur
Led-interieurverlichting
Vereenvoudigt nachtelijke laadoperaties door nachtzicht in het donker te bieden. De "Uitgebreide" interieurverlichtingsset heeft 4 led-strips voor extra verlichting.
Brian James Race Sport wheel chock
Aanrijdblokkering in commerciële stijl
De volledig verstelbare aanrijdblokkering met quick release laten zich in enkele seconden rechtstreeks op het chassis verankeren en zijn gemakkelijk bij te regelen.
Brian James Race Sport straps
Spanriemen
Goedgekeurd door zowel autofabrikanten als raceteams. Deze riemen houden het voertuig veilig en stevig op zijn plaats zonder de sporing te belasten. Verkrijgbaar in de stijlen "sleeve" en "sling".
Bandenrek
Het vervoer van meerdere reservewielen en banden wordt kinderspel met het hoog geplaatste bandenrek. Het ontwerp plaatst de wielen boven de gemiddelde hoogte van de motorkap, waardoor de nuttige ruimte op de vloer beschikbaar blijft. De veiligheid en beveiliging van de getransporteerde reservewielen wordt verzekerd door een uniek bandsysteem.

Interesse in de Brian James Race Sport ?

Wenst u meer informatie over de Brian James Race Sport ?

Capaciteit en afmetingen

Race Sport Afmetingen

MODEL RACE SPORT
PRODUCT CODE340-4500340-4510340-5000340-5010340-5510
Bruto draagvermogen kg26003000260030003000
Laadvermogen kg15501930148018601810
Ledig gewicht kg10501070112011401190
Buitenlengte m A4.504.505.005.005.50
Laadvloerbreedte m B2.002.002.002.002.10
Totale trailerbreedte m C2.382.382.382.382.48
Totale trailerlengte m D6.066.066.566.567.06
Binnenhoogte (doorrijhoogte) m1.771.771.771.771.77
Binnenhoogte (tot dak) m E1.821.821.821.821.82
Totale trailer hoogte m F2.252.252.252.252.25
Koppeling hoogte m0.400.400.400.400.40